Thursday, November 15, 2007

O cladire parasita din centrul Bucurestiului















Pentru o parte din vizitatorii site-ului hoitu.blogspot.com din Capitala, plimbarile prin parcuri au fost inlocuite cu cele prin cladiri parasite. In acestea, ei au gasit spatiul perfect pentru explorari, indiferent daca se merge la o sticla de bere, o intalnire a grafferilor (pictorilor urbani) sau la o sesiune foto. Una dintre aceste cladiri parasite se afla undeva in centrul Bucurestiului, mai exact la intersectia strazii G-ral Gheorghe Manu cu Calea Victoriei. Aici, pe vremea lui Ceausescu, a fost sediul Ministerului Constructiilor. Are opt etaje si, dupa cum afirma Marian, paznicul ei, "sta sa cada". "La primul cutremur va fi toata jos", continua paznicul. Conform spuselor lui, nimeni nu are voie sa intre sau sa stea prin preajma ei.
Taranul ar spune ca e blestemata, dar eu spun... nimic nu a rezistat aici, minister, partid, nimic!Dar cine respecta regula?


















































2 comments:

Unknown said...

Wow de cand nu am mai vazut vreun articol despre cladirea aia. Pentru mine a fost cea mai frumoasa din Bucuresti atunci cand am descoperit-o. Si linistea pe care o gaseam pe acoperis. Chiar mi-ai facut dor acum citind articolul tau :) Felicitari!

Unknown said...

buna vreau sa te intreb daca pot sa intru acolo sa fac poze banuiesc ca daca ai fost acolo e ok ... si vreau sa imi dai mai multe informatii